Eekhoorn Uitjes

Schooluitjes, familiedagen en kinderfeestjes

Het beleefpark is de ideale locatie voor een schooluitje of familiedag!

Bij ons kunnen kinderen klimmen, klauteren in de speeltoestellen, kliederen en dammetjes bouwen in de keienrivier, muziek maken op de mega xylofoon en crossen op de pumptrackbaan (fietsen en helmen zijn aanwezig). Ook is er een springkussen, pannakooi en zes beachvolleybalvelden aanwezig, waar de kinderen los kunnen gaan! Ook de praktische kant is goed geregeld, denk aan parkeerplaatsen, toiletten en wifi. Het zwembad gaat vanaf mei open. 

Hongerig? In onze kiosk is eten en drinken verkrijgbaar, zoals een patatje, chips en snoep.

Wil je hier je schoolreisje of familiedag organiseren? Neem contact met ons op, via [email protected], dan maken we afspraken op maat.

 

Schooluitjes, familiedagen en kinderfeestjes 2

Vier een onvergetelijk Kinderfeestje bij Beleefpark Dwingeloo!

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor het volgende kinderfeestje van uw kind? Zoek niet verder! Beleefpark Dwingeloo biedt een perfect pakket om de verjaardag van uw kind onvergetelijk te maken, vol plezier en avontuur!

De kinderen kunnen de gehele dag klimmen, kliederen, dammetjes bouwen, fietsen, zwemmen en nog veel meer! Wanneer de kinderen trek hebben gekregen, kunnen ze aan een speciaal versierde tafel smullen van de nieuwe kidsbox en tot slot mag de jarige zijn/haar favoriete liedje afspelen over de box. Voor kinderen met abonnementen betaalt u slechts €6,50 per kind, en voor kinderen zonder abonnement betaalt u €12,50 per kind. En het beste nieuws? Begeleiders hebben gratis entree!

Wilt u een kinderfeestje organiseren of heeft u vragen? Neem contact met ons op, via [email protected].


Deel via:

Leren zwemmen in de buitenlucht!

Bij Beleefpark Dwingeloo kun jij je diploma halen!