Eekhoorn Beleefpark Dwingeloo

Over Beleefpark Dwingeloo

Bij ons kun je zwemmen, klimmen, kliederen en bovenal ontdekken. We dagen je uit om je fantasie te gebruiken. Waarom? Om je eigen manier te vinden, jouw pad en jouw plezier. Er is namelijk geen verkeerde manier om te beleven. Tussen de hoge bomen van het bos kun je onder andere muziek maken, balanceren, slingeren of een toneelstuk opvoeren. 

Krijg je het daar na een tijdje te warm van? Ga op zoek naar de keienrivier of neem een duik in het zwembad! 

Hetzelfde zwemplezier...

... met een extraatje! Je kunt nog steeds van onze 40 meter lange glijbaan roetsjen, een bommetje maken van de hoge of lage duikplank, spelen op de matten en duiken van de brug.  Spelen in het pierenbadje, glijden van de kleine glijbaan en ijsjes eten bij de kiosk die nog leuker gemaakt is. Maak kennis met je nieuwe vriendjes: Otter en Eekhoorn. Kun jij net zo goed zwemmen als Otter? Of net zo goed klimmen als Eekhoorn? Zij kunnen in ieder geval niet wachten om jou te zien! 

Ook voor schoolreisjes en kinderfeestjes

Het Beleefpark beschikt naast een zwembad, dus over een klim- en klauterbos en een natuurlijke waterspeelplaats. Achter op het veld staat een 'arena' in natuurlijke stijl, waar de kinderen kunnen zitten en door ouders, onderwijzers of leidsters aan groepen uitleg kan worden gegeven of een verhaal kan worden verteld. Alvorens ze los gaan!

Want hier beleven ze het unieke buitenuitje. Into the wild? Tegelijk is dit park van alle gemakken voorzien. Bij het Beleefpark is gratis parkeervoorziening. Het park zelf is volledig afgebakend en beschikt over een kiosk voor eten en drinken en over sanitaire voorzieningen. Een mix van natuur en gemak.

Met steun van ELFPO/LEADER Zuidwest-Drenthe

Het klim- en klauterbos, de natuurlijke waterspeelplaats en de beplanting rondom het zwembad, zijn mede mogelijk gemaakt met subsidie vanuit het Europees Landbouwfonds Plattelandsontwikkeling, toegezegd door LEADER Zuidwest-Drenthe.

 

Over Beleefpark Dwingeloo 2
Over Beleefpark Dwingeloo 4
Over Beleefpark Dwingeloo 5
Over Beleefpark Dwingeloo 6

Deel via:

Leren zwemmen in de buitenlucht!

Bij Beleefpark Dwingeloo kun jij je diploma halen!