Otter Meld je nu aan voor zwemlessen

Bij het Zwem-ABC leren kinderen vanaf het begin vier zwemslagen: enkelvoudige rugslag, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl. Deze laatste twee zijn kennismakingsslagen en worden bij ieder diploma moeilijker. Behalve aan de zwemslagen blijft ook aandacht besteed worden aan allerlei oefeningen in diep water, zoals verschillende manieren van in het water gaan, onder water zwemmen, klimmen en klauteren op een vlot en op de kant en naar de bodem gaan.

Bij het Beleefpark kun je les krijgen voor zwemdiploma A, B en C.

Aanmelden

Aanmelden voor zwemlessen kan aan de balie in het beleefpark, telefonisch via 0521-591498 (tijdens openingstijden van het beleefpark) of per mail via [email protected].

Dagen en tijden

De lessen starten maandag 13 mei.

De lessen voor diploma A zijn op maandag, woensdag en vrijdag en starten vanaf 14.45 uur. De tijd per groep is afhankelijk van het aantal groepen dat uiteindelijk gevormd zullen worden. In een groepsapp volgt verdere informatie.

De lessen voor diploma B en C zijn op maandag en woensdag. De tijd is afhankelijk van het aantal groepen dat uiteindelijk gevormd zullen worden. In een groepsapp volgt verdere informatie.

We onderzoeken de mogelijkheden om de lessen na het buitenseizoen voort te zetten in het binnenzwembad van 't Wildryck.


Deel via:

Leren zwemmen in de buitenlucht!

Bij Beleefpark Dwingeloo kun jij je diploma halen!